Страстта на жените към модата е известна на всеки. Когато си купуваме нещо ново, можем да променим изцяло изражението на лицето си и да засияем от щастие. Какво обаче никога не ни достига – може би още един чифт обувки или още едно бижу? Ако се колебаете какво да бъде следващото бижу в колекцията ви, сребърните бижута с естествени камъни на Мерилин е перфектното решение.

Какви бижута с естествени камъни да изберем за зодиите Стрелец, Козирог, Водолей и Риби?
Зодиакалният камък е много важен елемент. Дори да не се интересувате особено от Астрология, никога не е излишно да сте запознати с най-подходящите камъни за вашата зодия. Ето кои са те за зодиите Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.
Зодиакални камъни за Стрелец

Основният камък, свързан със Стрелец, е Топаз. В допълнение към него са Аметист, Халцедон, Чароит, Планински кристал, Йолит, Лабрадорит, Лапис Лазули, Обсидиан, , Перидот, Рубин, Сапфир, Серафинит, Опушен кварц, Содалит, Танзанит и Тюркоаз.

Стрелците са “душата на компанията” и винаги в разгара на купона. Те са оптимисти, но и лесно избухливи. За тази така пламенна зодия, най-характерният камък е Топаз – той е символ на приятелството и верността. Относно бижутата, дамите Стрелци имат различни предпочитания, така че ги проучете по-добре.

Зодиакални камъни за Козирог
Рубинът е камъкът на Козирога. Подходящи са още Аметист, Планински кристал, Флуорит, Магнезит, Малахит, Опушен кварц, Тигрово око, Черен Турмалин и Турмалинов кварц.

Рубинът е много силен камък, наречен е още “камък на Изтока”. Най-подходящ е именно за родените под този зодиакален знак, защото отговаря на същността им. Те са логични, упорити и прозорливи. За Рубинът може да каже много, така че заложете на бижута с камъка, за да предадате цялата му стойност и енергия на важен човек за вас.

сребърни комплекти
Зодиакални камъни за Водолей

Водолеят и Гранатът са най-свързани помежду си. В случай, че външността на някой друг камък ви харесва повече, разнообразието е голямо – Кехлибар, Аметист, Ангелит, Аквамарин, Халцедон, Планински кристал, Лабрадорит, Хематит, Ларвикит, Магнезит и Тюркоаз.

Камъните на Водолея имат целенасочено действие. Помагат им да овладеят емоциите си, предпазват ги от злини и намаляват стреса в напрегнати за тях ситуации. Иначе, те са ексцентрични, енергични, всеотдайни във връзките си и добри приятели. Подходящи бижута, освен тези с естествени камъни, са комплекти или отделни елементи с висулка “разделено сърце”, цяло сърце, котва, ангел и т.н.
Зодиакални камъни за Риби

Основен камък на зодия Риби е Аметист. Към него могат да се допълнят още Аквамарин, Кървав камък, Ахат синя дантела, Планински кристал, Корал, Флуорит, Опал, Седеф и Тюркоаз.

Аметистът е символ на мира и равновесието. Дава им едно спокойствие, вътрешна хармония и душевна красота. Рибите са артистични, с голямо въображение и състрадателни натури, така че по-нежни бижута, по-пищни, както и атрактивни – все са подходящи за тях.

Изборът от бижута с естествени камъни е голям, потърсете дизайн и елементи, които бихте носили с удоволствие. Онлайн магазин Мерилин е на ваше разположение за съвети и идеи за подарък за любим човек.

 

0/5 (0 Reviews)