Скъпоценните камъни са част от всяка неотразима визия, дори да сте заложили и на най-семплия тоалет. Сребърните бижута с изумруд са акцент и символ на добър вкус. Бижутата със скъпоценни камъни карат притежателя да се чувства перфектно, подсилвайки с доза самочувствие.
Смарагд (изумруд) – символ на вечната …
Изумрудът е вечен скъпоценен камък, имащ невероятни лечебни и магически свойства, открити още през Древността. Ефирният камък в маслено зелен цвят е бил любимият на Клеопатра. Той се е смятал за лечебен и в миналото е бил символ на безсмъртието. Бил е неизменна част от украшенията на кралските особи, което го прави особено специален и до днес..

Смарагдът е красота и финес, събиращ в себе си невероятни ползи за притежателя му – носи дълголетие, може да предпази от безсъние, помага при главоболие, подобрява нервната система, насърчава при творческо вдъхновение и допринася за постигане на цели и желания.

Успокояващият зелен цвят на скъпоценния камък е покровител на дома – създава хармония и благоденствие. Създава баланс в енергията и има благоприятно влияние върху всеки, който го притежава.
За кои зодии са подходящи бижутата със Смарагд?
Трите зодии, които могат да почерпят най-силно от енергията на изумруда, са Близнаците, Телците и Рака.

● Бижута с изумруд за зодия Близнаци – въздейства им силно, защото успява да им помогне за по-добрата концентрация, креативност и спокойствие. Близнаците са мъдри в решенията си, прецизни и решителни, когато имат по-силна подкрепа, каквато би могла да бъде един талисман с изумруд.
● Бижута с изумруд за зодия Телец – зеленият камък е посветен на месец май, а именно тогава е периода на този зодиакалния знак. Телците, носейки изумруд под формата на бижу или по друг начин, биват по-успешни, целеустремени и постигат много повече успехи благодарение на интуицията си.
● Бижута с изумруд за зодия Рак – камъкът им въздейства силно, карайки ги да се чувстват по-спокойни, щастливи и уравновесени, което понякога е проблем за непрекъснато мислещите и силно чувствителни Раци.


Сребърни бижута със изумруд (смарагд)
Нежният блясък на среброто го прави едно от най-добрите предложения за скъпоценния изумруд. Металът е достоен да бъде основа в изработката на всяко бижу – обеци, пръстен, колие или гривна. Невероятната стойност на камъка в комбинация със специфичния му цвят го прави отличен избор за скъп и незаменим подарък.

Какви бижута да изберем според прическата!

Сребърните бижута с изумруд (смарагд) подхождат на всеки стил, черти и форми на лицето, така че със сигурност ще успеете да впечатлите дамата, за която ги избирате. В случай, че се колебаете, онлайн магазин Мерилин може да ви консултира на база своите познания и дългогодишен опит с бижутерийното изкуство.

Носейки сребърни бижута със смарагд, визията ви ще придобие не само повече блясък, но и увереност, която излъчва висок стандарт, класа и вникване в детайлите. Всяка жена, която се чувства силна и уверена, привлича щастие и успехи!

картичка подарък

 

 

5/5 (1 Review)