Грижа за Бижутата

Всички сребърни бижута в колекцията на Мерилин са изработени от родирано сребро, което е по-трудно податливо на окисляване и надраскване. Затова и грижата за тях е минимална, но все пак трябва да се прилага периодично, за да се радвате на вечно красиви бижута.

Какви грижи да полагаме за бижутата от родирано сребро?

Грижата за бижутата е от съществено значение за техния блясък и красивия облик напред във времето. Положете необходимите усилия за всички бижута и аксесоари, за да бъдат специалната нотка на всички вашите моменти!

 

За оптимална грижа на бижутата с родиево покритие, ние ще Ви споделим няколко ценни съвета:

 

     Винаги сваляйте бижутата с родиево покритие, когато отивате на фитнес, кардио тренировка, плуване или да практикувате друго занимание с висока физическа активност – отделянето на пот може дa доведе до промяна на цвета на Вашето бижу;

     Не носете бижутата, когато почиствате дома или вилата си, както и когато извършвате всякаква домакинска работа – всички агресивни препарати (абразиви, алкохол, разтворители) и хлорираната вода са врагове на вашите бижута;

     Не ги носете по време на СПА процедури, на басейн или под душа. Хлорът и солената вода имат вредно влияние върху покритието на вашето бижу!

     Съхранявайте внимателно бижутата с родиево покритие – слагайте ги в отделна кутия (без картон) или торбичка, за да ги предпазите от надрскване;

     Почиствайте бижутата си редовно, за да предотвратите увреждания и наслояване на различни видове продукти от външната среда.

     И не на последно място, помнете! Пазете сертификата за качество, издаден от нас за Вашето бижу. С него Вие можете да се възползвате от нашите услуги при поява на фабричен дефект, а именно да го почистим, поправим или дори заменим безплатно!

 

картичка подаръккърпичка за бижута подаръккутийка за бижута

 

Как най-лесно и безопасно да почиствате бижутата на Мерилин?

Почистването на бижутата с родиево покритие е изключително лесно, стига да сте запознати с някои основни правила. Имате две възможности за почистване на красивите накити:

 

     Професионално почистване – това е най-добрият вариант, ако се притеснявате да не повредите любимото си колие, гривна или обеци. Съветваме ви задължително да посетите специалист-ювелир в случай, че забележите пукнатини или  или повреди по бижуто;

     Самостоятелно почистване в домашни условия – единственото, с което трябва да внимавате, са препаратите, които използвате. Затова ние Ви съветваме да си набавите една мека кърпа и да не използвате никакви абразивни препарати. Най-добрият и ефективен начин за почистване на сребърните бижута с родий е чрез направата на сапунен разтвор, потапянето им в него и накрая забърсване с кърпа. Този метод се препоръчва за всички видове бижута – независимо дали са камъни, или без, дали са с покритие и т.н. Напълно безопасно е за външността на Вашите бижута. Допълнително, използвайте периодично специалната ни кърпичка за полиране, която подаряваме с всяка поръчка.

 

Желаем Ви вълнуващи емоции и незабравими моменти с нашите бижута и аксесоари! С грижа и любов от нас за вас!

0/5 (0 Reviews)