Обичате винаги да сте в крак с модните тенденции – в облеклото, по отношение на бижутата и аксесоарите? Тогава най-подходящите обеци за вас са халките. Обеците халки от най-малките размери до най-големите винаги впечатляват околните и активно привличат мъжките погледи.

Защо обеците халки винаги са на мода?

Обеците, като цяло, имат силно присъствие в дамската визия. Макар всички бижута да са изящни, независимо дали ще заложите на сребърно колие, гривна или  пръстен, обеците разкриват красотата на своите притежателки. Те са се носели дори от първобитните хора. Считали са се като украшение на лицето и са се правели от всевъзможни материали.

 

Тайната на това, защо обеците халки никога не излизат от мода, се крие в тяхната изящност, практичност, разнообразие от дизайни и размери. Те се съчетават лесно с всяка визия и изглеждат перфектно дори когато сте ги избрали за самостоятелно бижу. Не е необходимо да се чудите какви обеци да носите днес, важното е да притежавате поне едни халки.

 

Най-малките сребърни обеци халки са най-практични за ежедневието, защото се забелязват дискретно, но същевременно не се закачат в косата или в дрехите ви. Големите обеци халки са по-шик и по-актуални за вечерни партита, за прически тип кок и опашки. Обеците халки се носят дори и от мъжете – това е най-честия им избор, когато решат да пробият ушите си.

 

Съвременните дизайнери смело експериментират с изработката на сребърни бижута, златни и други, но халките винаги присъстват в новите колекции бижута. Те са вечни аксесоари, обожавани от бижутерите и от дамите.

Видове обеци халки

Видовете обеци халки са изключително много. Колкото и модела да притежавате, винаги ще намерите дизайн, с който да пожелаете да допълните колекцията си от украшения. В колекцията бижута на Мерилин също има огромно разнообразие от сребърни обеци халки, изработени от родирано сребро, в по-изчистени и по-блестящи визии, комбинирани с камъни цирконий или естествени камъни.

 

Основната класификация, която можем да на направим за обеците тип халки, е следната:

 

 

Обеците са бижута, които дамите обожават и желаят да си купуват почти всеки месец. Ежедневно носят красивото украшение върху себе си, а по този начин изпъква тяхното индивидуално излъчване и грация. Съществува многообразие от обеци халки, така че няма да се затрудните да намерите поне два-три модела, които да ви подхождат перфектно.

 

картичка подарък

 

 

0/5 (0 Reviews)