Информация за Нас

Здравейте! Добре дошли в света на Мерилин!

Идеята за създаване на нашия онлайн магазин се заражда, на пръв поглед, случайно, след практикуване на друг вид бизнес в сферата на модата. Създателката на магазина, Ива Бориславова, има по-специално внимание и силна страст към модата, а за нея бижуто е най-нежният акцент, или “черешката” на всяка визия.

Брандът Мерилин е кръстен на един от най-популярните символи на женската красота, а именно Мерилин Монро. Нейното естествено излъчване, стил, класа и изразителност са олицетворение на вечния стил и сексапила в една жена.

 Очарование, елегантност, блясък и красив дизайн – всичко това ще откриете в нашите продукти! Предлагаме сребърни бижута и бижута с естествени камъни, като всяко бижу притежава сертификат за качество, съответната маркировка за сребро – “925” и митническа маркировка. Имаме и издадено удостоверение за регистрация от Министерството на финансите за сделки с благородни метали с номер 7184 от 31.08.2021г.

 Нашата мисия е да подбираме и предоставяме богат избор от бижута на нашите клиенти, които да “нашепват” точно това. Голяма част от дизайните на бижутата ни са с елементи, които носят послание, а скъпоценните камъни са истинско съвършенство в света на бижутата. Материалът, от който са изработени бижутата, е родирано сребро. Благодарение на този качествен метал, нашите бижута успяват да съхранят блясъка и чистотата си за дълго.

 За нас бижуто е не просто украшение или допълнение към женския тоалет, то “говори” за характера, маниерите и статуса на една дама. Освен това, за нас е ценно да се почувствате специални, купувайки или подарявайки нашите сребърни бижута. Затова и  в комбинация с нашето “щастие в кутийка” имате право да изберете безплатна картичка за специалните жени във Вашия живот!

За да сме Ви максимално полезни, ще Ви консултираме при избора на бижу или аксесоар. Ако имате въпроси относно съчетанието на вашия тоалет с нашите бижута, очакваме Вашите въпроси на имейл sales@marylin.bg 

За нас е удоволствие да работим за Вас!

 Онлайн магазин Мерилин – решение за всеки вкус и предпочитание! Изберете бижута, с които ще Ви запомнят!

0/5 (0 Reviews)