Символиката е Име, дадено на художествено движение, родено в края на 19-ти век във Франция. Характеризира се с това, че внушава идеи или предизвикване на предмети, чрез използването на символи и изображения. Буквите също имат символика, сами по себе си, а собствената буква – още по-силно значение. Затова и висулка със сребърна буква може да се нарече перфектният подарък за всеки повод.

Защо сребърната буква е перфектния подарък?

Първата буква от името е знак, даден от родителите ни. Тъй както кръстът е символ на християнството, сърцето на любовта и т.н., така и собствената буква е важна за нас. Дори и да изглежда традиционно решение за подарък, малцина се досещат за тази идея. Затова никога няма да сгрешите, ако подарите красиво колие със сребърна буква, както и гривна с буква.

 

Предимството на този подарък е, че може да се съчетае с почти всяко бижу, подходящ е за носене в ежедневието, но стои много дискретно и с “по-блестящ тоалет”. Освен това, всеки обича да носи сребро. Бижутата на Мерилин са изработени от родирано сребро, което много по-трудно потъмнява и се окислява.

 

На практика, сребърната буква е символичен и вечен подарък, подходящ за всеки човек. Единственото, което трябва да знаете за получателя, е името му. Перфектният подарък е точно това – лесен за избор, практичен и такъв, който да остане за спомен на получателя от свой скъп човек.

Кои поводи са най-подходящи за подарък на сребърна буква?

Животът е пълен с поводи за празници и най-хубавото –  поводи за подаръци. Едва ли има човек, който не обича да получава нещо лично за него, избрано с много любов и внимание.

kolie_bukva_m
Сребърно колие с буква. С красиви циркони.

 

Ето и нашите идеи за подходящи поводи за подарък на сребърна буква:

 

 

По-горе изброените празници са все поводи за подарък на сребърни бижута, към които винаги можете да добавите допълнителен амулет – сребърна буква. Ако имате нужда от професионален съвет, консултите на Мерилин са на ваше разположение.

кутийка за бижута

Разгледайте категорията ни за сребърни колиета 

 

0/5 (0 Reviews)