Бижутата с камък не са просто украшение, което поставяме. Тяхното ослепително излъчване се пренася върху всяка дама – задълбочават привлекателността и загадъчността на визията. Избирайки бижута с цирконии, ние изпъкваме по естествен начин, създавайки необикновено впечатление!

Цирконий – камък с ослепителна красота

 

Според народните вярвания, цирконият е универсален скъпоценен камък с ослепителна красота. Макар и по-обикновен камък, той е достоен заместител на диаманта, по своята външност.

 

Ето и няколко интересни факти за него:

 

 

Циркониевият камък може да изглежда семпло, но внушава спокойствие, стил и класа.

Присъствието на кристалите в бижутерията

Камъкът придава шик, изразителност и изисканост на всяко бижу. Присъствието на кристалите в дизайна на бижутата датира от почти тяхната поява. Те се вписват добре с всеки метал – изглеждат хармонично в злато, в сребърните бижута, както и в бижутата от платина.

 

Цирконият с по-голям размер, както и добре фасетираните цирконии, се използват като заместител на диаманти. Цената им е по-висока, но изглеждат зашеметяващо и се открояват от по-масовите бижута. Въпреки това, всяко бижу с цирконий носи в себе си елегантност, нежност и се вписва чудесно както с по-ежедневна, така и с по-официално облекло.

 

Бижутерийните изделия от цирконий могат да се разделят на две групи:

 

 

Как да изберем подходящо бижу с цирконий за специалните жени до нас?

 

Има ли жена, която не обръща внимание на външния си вид? Всяка жена желае да се чувства красива, а това личи в погледа ѝ. Един от най-естествените начини да зарадваме своята половинка, сестра, майка, леля, баба или приятелка е чрез подарък бижу с цирконий. Те са естествено красиви и с ослепителен блясък, а и не изискват кой знае какви умения в избора.

 

Независимо дали се спрете на гривна, обеци, колие с цирконий или цял комплект сребърни бижута в един дизайн, вие ще зарадвате истински своята дама.

 

Ето няколко съвета в избора на украшение, което ще отива на специалната жена до вас:

 

 

Стойността на подаръка не е важен, но всеки жест се оценява високо от жените! Онлайн магазин Мерилин работи изцяло за вас – нашите бижута подчертават и допълват перфектно всяка визия. Жената трябва да се чувства истински ценена и изящно красива.

Разгледайте категорията ни за бижута с естествени камъни

5/5 (1 Review)