Добре поддържана прическа издава педантичността на жената към собствената визия. Излъчването става по-изразително, а самочувствието по-високо и с най-минималните промени – скъсяване на дължината, връзване на опашка или на кок, начупване на косата на нежни къдрици и т.н. Изборът на прическа има пряка връзка с избора на бижу, за да изглеждате като един истински шедьовър в очите на околните.

Какви бижута да изберем според прическата?

Бижута за къса коса

Късата прическа разкрива най-голяма част от лицето на жената, затова и най-подходящите бижута са тези, с които желаете да подчертаете, конкретно, деколтето, целия образ, овала на лицето и т.н..

Бижута за дълга коса

Дългата и “жива” коса е мечта за всяка дама. Изисква специални грижи, а допълнението на перфектните бижута ще привлече всички погледи към вас. Когато купувате обеци, избягвайте малките щифтове, както и други миниатюрни модели. По-големи и издължени сребърни обеци, както и обеци с естествени камъни, са чудесен избор.

За още по-ослепителен външен вид, си купете комплект бижута, които могат да включват колие, обеци, пръстен и гривна.

Какви бижута да изберем според прическата!
Какви бижута да изберем според прическата!

Бижута за средна дължина на косата

Това е най-предпочитаната прическа за дамите на всяка възраст – поддържа се лесно и отива на почти всеки тип лице. Средната дължина на косата позволява да носите няколко различни видове обеци, според това дали сте вързани, с коса зад ушите или с пусната коса. Големи кръгове за обеци са подходящи, ако желаете да бъдат като акцент. Ако обаче сте с пусната коса, се насочете към по-малки обеци, в съчетание с нежно колие, сребърен пръстен и гривна.

Коса на кок

Вдигната коса на изящно прилепнал кок или по-небрежен такъв е стил, който винаги е модерен и може да спаси положението  както за по-ежедневно излизане, така и за официален повод, когато фризьорът ви няма свободни часове.

За подобна прическа най-подходящи са по-деликатните опции за обеци – тип капчица, малки перлички, щифтове с малка вложка. Различни форми, като пеперуди, сърца, цветя и други също стоят много добре. Посочените модели се съчетават много добре с по-класически или по-интересни колиета, пръстени и други бижута.

Опашка

Опашката е прическа, с която дамите се чувстват удобно и стилно. Височината на опашката може да бъде различна, но този вид прическа винаги разкрива формата и чертите на лицето. Тук най-важното е да обърнете внимание на обеците – подходящи са всякакви по-големи варианти, както и висящи обеци. Важно е само да съобразите избора си с останалите бижута. Обикновено висящите обеци изискват открито деколте, за да не изглеждате с прекалено много детайли, а и по този начин ще се изгуби фокуса.

Бижута за къдрава коса

Къдравата коса е визия, която обожават и жените, и мъжете. Подбраните с вкус бижута ще допринесат за вашата ослепителна визия. Носенето на изящно и пищно колие с дискретни обеци е перфектна комбинация. Можете да добавите също гривна или пръстен.

Женствеността е цяла наука, която включва облекло, бижута, походка, маниери и т.н. Всяка визия изисква перфектно подбрани цветове, кройки и най-важното – аксесоари. Колекцията от сребърни бижута на Мерилин са специално подрани за вас – в тях е съчетан много стил, практичност, красота и блясък. При нас ще откриете както традиционни сребърни бижута, така и бижута с естествени камъни, които привличат с цвят и изящен външен вид.  Надяваме се, че сте могли да направите своя избор и сме Ви дали малко повече информация и яснота относно какви бижута да изберем според прическата!

0/5 (0 Reviews)