Marilyn: Здравейте, Анелия, представете ни се накратко.

Анелия : Здравейте, казвам се Анелия и съм консултант по обноски, елегантност и женственост. Моята мисия е да помагам на възможно най-много жени да отключат вратичката на елегантния живот! Това е една приказна стая, в която се крият забравени или въобще неподозиращи от дамите, че съществуват чудеса. Провокирам да се случват вълшебствата, които карат една жена да сияе и да бъде просто жена! Крехка, нежна и красива, каквато е истинската ѝ природа.

Marilyn: Какво за Вас е стилът, как го възприемате?

Анелия: Стилът е QR-кода, който те представя пред останалите. За мен е много важно стилът да пасва на характера на човек, те са взаимосвързани. Аз преподавам елегантност, защото моят стил е такъв и цял живот го надграждам. От малка имам афинитет към модата, в такова семейство съм израснала и обичам да си играя с актуалните тенденции, като ги пренасям в елегантни визии. Мисля че няма стил без характер, както и обратното.

Marilyn: Какво послание ни носят бижутата според Вас?

Анелия: Изборът на бижута е много важен, те могат да издадат важна информация за един човек, когато е по домашни дрехи или пижама. Говоря за тези бижута, които носим постоянно. Бижутата, според мен, особено тези със скъпоценни и естествени камъни, трябва да се купуват с желание и добро настроение, за да ни напомнят този емоционален и положителен заряд, който сме изпитали при покупката.

Всеки скъпоценен и естествен камък има своята символика и сила, а това не бива да се пренебрегва. Информацията преди да си закупим дадено бижу е важна, за да може да ни даде максимално удоволствие при носенето му. Разбира се, вие допринасяте за това човек да се почувства още по-специален с изисканата опаковка и специалните дизайнерски картички.

Marilyn: Кои са Вашите любими бижута?

Анелия: Затруднихте ме мъничко. Обичам много обеци, но може би пръстените са ми по-голяма слабост. Издавам, че върху елегантните дамски ръце бих препоръчала само един красив пръстен, защото излъчва загадъчност и стил.

Marilyn: Може ли да ни дадете пример за една универсална визия с бижута, с които всяка дама би изглеждала ослепително?

Анелия: Със сигурност винаги би изглеждала зашеметяващо и би излъчвала класа, ако спазва минималистичния закон за бижута. Обеци-пръстен, обеци-гривна, колие-гривна, колие-пръстен, но не и всичко на веднъж. Триковете с бижутата са много. Например, ако една жена е по-пълничка, е добре да използва по-нежни бижута. Чувала съм го този трик с големите бижута за отклоняване на вниманието, но аз не го използвам. Обичам да подчертавам красотата, а не да отклонявам вниманието от човека. Отварям една скоба за това, че мъжете много харесват нежни дълги обеци. Разбира се, препоръчвам ги за срещи, а не за ежедневно използване.

Marilyn: Как да постигнем елегантна визия с помощта на бижутата?

Анелия: Само с бижута е почти невъзможно, но те са важен елемент към завършека на елегантната визия. Елегантността върви „ръка за ръка“ с нежността и бижутата с камъни.

Marilyn: Кога да заложим на по-семпли бижута?

Анелия: Когато тоалета ни е акцент. Ако искаме да изпъкне дрехата, задължително трябва да сме по-обрани в избора на бижута.

Marilyn: Кога да изберем бижута от скъпоценни камъни?

Анелия: Винаги! Първите диаманти на една жена трябва да бъдат подарени от мъж, който я обича много. Не е желателно тя да си ги купува сама. Всяка една жена е скъпоценен камък, който трябва да бъде обгрижван, за да блести.

Marilyn: Защо е важно да купуваме качествени бижута?

Анелия: Ще е клише, но ще го кажа – качеството винаги се отплаща. Когато купуваме качество, всъщност, правим дългосрочна инвестиция, а не просто някаква покупка.

Marilyn: Можем ли да кажем, че бижуто говори вместо нас?

Анелия: Да, определено. То говори винаги и когато присъства, и когато отсъства. Жените трябва да носят бижута, но не бива да прекаляват с тях.

Marilyn: Това са всичките въпроси, които бяхме подготвили. Много благодарим за отговорите, Анелия. Надяваме се професионалните съвети, които даде на нашите скъпи клиенти, да са им от голяма полза, когато избират бижута и ги съчетават с цялостната си визия.

Разгледайте категорията ни за сребърни бижута.

0/5 (0 Reviews)